Supermaster
Käyttäjätunnus
Salasana
 
 

Etusivu

Kokemus ratkaisee

Timo Hentusen pitämillä kauppakorkean kursseilla on jo yli 25 vuoden perinteet.

Kurssien rakenne

  • Tehokkaat luennot
  • Runsaasti harjoituksia
  • Paljon kokeita

Winner-nettikurssi

Jos haluat harjoitella pääsykokeeseen itsenäisesti, voit liittyä nettikurssiimme Winner.fi . Lue nettikurssista lisää täältä.

Hienot tulokset

 

Supermaster Ky:n kauppakorkean kurssi on vaativa ja tehokas. Kurssilaisista on vuodesta toiseen hyväksytty kauppakorkean opiskelijoiksi noin 60-75 prosenttia. Tulosta voi verrata siihen, että keskimäärin noin 15 prosenttia kaikista pyrkijöistä saa opiskelupaikan kauppakorkeakoulujen yhteisvalinnassa.

Kevään 2013 valintakokeen sisäänpääsyprosentit

  • Kaikkien pyrkijöiden osalta sisäänpääsyprosentit vaihtelivat välillä 8,6 ... 32,2 prosenttia riippuen hakukohteesta.
  • Pyrkijöiden (9592 henkilöä) keskimääräinen sisäänpääsyprosentti oli 13,5 prosenttia.
  • Ohessa taulukko ja kuvaaja asiaa selventämään.
  • Tarkemmat luvut näkyvät oheisesta kaaviosta.
  • Supermasterin kurssin käyneistä 68 prosenttia pääsi haluamaansa kauppakorkeakouluun.

Ohjeita hakemiseen

Hakuaika kauppakorkeakouluihin ja kauppatieteellisiin tiedekuntiin päättyy siis 1.4.2014. Olemme koonneet tähän (pdf) muutamia ohjeita hakemiseen liittyen.
Sinua voi myös kiinnostaa lukea vanhojen oppilaittemme kommentteja eri kouluista. Löydät kommentit tästä (pdf). Mieti siis tarkasti, mihin kouluun haet ja selvitä kunkin koulun tarjoamat opintokokonaisuudet.

Tarkempaa tietoa hakemisesta ja hakukohteista löydät osoitteesta www.kauppatieteet.fi . Tutki kauppatieteet-sivusto tarkoin sekä kunkin kauppakorkeakoulun omalta sivulta opintokokonaisuudet huolella!

Kevään 2014 pääsykoekirjat

Kevään 2014 valintakoekirjat on ilmoitettu 15.11.2013. Kaikki muut kirjat paitsi matematiikka säilyvät ennallaan. Matematiikan koeosio pohjautuu lukion talousmatematiikan kurssiin. Matematiikkaan perehdytään jälleen kurssilla erittäin tarkasti! Kirjojen tarkat tiedot löytyvät osoitteesta kauppatieteet.fi .

Valintakokeen aikataulut 2014

Kevään 2014 pääsykoe järjestetään keskiviikkona 4.6.2014. Kyseistä päivää on aikaistettu noin viikolla. Kurssiryhmät päättyvät tästä johtuen jo toukokuun lopulla. Kurssiryhmien tarkka aikataulu ilmenee esitteestä. 

Hakuaika kauppakorkeaan on 3.3. - 1.4.2014. Kouluihin haetaan pääsääntöisesti osoitteessa yliopistohaku.fi .

Huom: Tarkat pääsykoetiedot löydät osoitteesta kauppatieteet.fi .

Kurssit ovat jo täynnä

Kevään 2014 kurssiryhmät nro 1, nro 2 ja nro 3 ovat täyttyneet 5.12.2013 mennessä. Nämä kurssit ovat siis erittäin suosittuja! Mikäli haluat palveluumme vielä mukaan, nettikurssimme Winner.fi sisältää täysin samat materiaalit sekä mm. sähköpostitse tapahtuvan henkilökohtaisen neuvonnan oppilaillemme. Tilaa Winner.fi -palvelun esite esim. oheisella lomakkeella tai sähköpostitse: timo.hentunen@winner.fi tai puhelimitse: (09) 143 703. Voit myös ilmoittautua suoraan oheisella lomakkeella.

 
Lisätiedot ja yhteydenotot: timo.hentunen@supermaster.fi tai puh. (09) 143 703