Supermaster
Käyttäjätunnus
Salasana
 
 

Etusivu

Kokemus ratkaisee

Timo Hentusen pitämillä kauppakorkean kursseilla on jo yli 25 vuoden perinteet.

Kurssien rakenne

 • Tehokkaat luennot
 • Runsaasti harjoituksia
 • Paljon kokeita
 • Vastaukset oppilaiden kysymyksiin
 • Vaikeiden asioiden perusteellinen läpikäyminen luennolla ja harjoituksissa
 • Hyvät menetelmät kertaamiseen, muistiinpanojen tekemiseen ja niiden käyttämiseen
 • Erittäin monipuolinen kokonaisuus: oppimista tapahtuu usealla toimivalla menetelmällä

Hienot tulokset

 

Supermaster Ky:n kauppakorkean kurssi on vaativa ja tehokas. Kurssilaisista on vuodesta toiseen hyväksytty kauppakorkean opiskelijoiksi yli 60 prosenttia. Huomaa, että keskimäärin noin 15 prosenttia kaikista pyrkijöistä saa opiskelupaikan kauppakorkeakoulusta.

Vanhat valintakokeet ratkaisuineen

Mikäli olet hakemassa kauppakorkeaan, on erittäin hyödyllistä tutkia vanhat valintakokeet ratkaisuineen oheiselta sivulta. On varsin todennäköistä, että koetehtävien tyyli pysyy kutakuinkin samana vuodesta toiseen (vaikka pientä vaihtelua esiintyy, kuten huomaat). Kurssilla harjoitellaan runsaasti pääsykokeen tyyppisillä tehtävillä (kuten myös soveltavammilla tehtävillä).

Ennakkotietoa kesän 2015 valintakokeesta

 • Hakuaika on 17.3.-9.4.2015.
 • Valintakoe on 3.6.2015.
 • Valintakoekirjoja koskevat tiedot julkistetaan 28.10.2014.
  Lähde: kauppatieteet.fi -sivusto
 • Kommentoimme kirjoja ym. seikkoja tarkemmin, kun tiedot on julkaistu kauppakorkeakoulujen toimesta.

Kevään 2015 kurssiesite

Uusi esite ilmestyy syyskuun puolivälissä 2014. Siitä löydät tulevien kurssien aikataulut sekä runsaasti muutakin infoa. Voit tilata kurssiesitteen oheisella lomakkeella tai soittamalla numeroon (09) 143 703. Voit käyttää myös sähköpostia: timo.hentunen@supermaster.fi .

Kurssille ilmoittautuminen

On siis luontevaa tilata aluksi kurssin esite. Tutki se tarkasti! Ilmoittautumisia ryhdytään sitten ottamaan vastaan syyskuun loppupuolelta alkaen. Voit ilmoittautua joko oheisella lomakkeella, puhelimitse: (09) 143 703 tai sähköpostilla: timo.hentunen@supermaster.fi .

Mikäli Sinulla on jotakin kurssia tai pyrkimistä koskevaa asiaa, vastaan mielelläni kysymyksiisi.

Huom: Pitkäaikainen kokemus osoittaa, että kurssiryhmät täyttyvät yleensä marras-joulukuussa. Winner.fi -palveluun voit sen sijaan ilmoittautua milloin hyvänsä. Koska palveluun kuuluu myös ennakkotehtäviä, nettipalvelunkin paikka kannattaa varata hyvissä ajoin.

Winner.fi -nettikurssi

Mikäli haluat harjoitella itsenäisesti, voit saada Supermasterin kurssimateriaalit (kirjatiivistelmät ratkaisuineen, harjoitustehtävät, kokeet ja ratkaisut, opiskeluohjeita ym.) Winner.fi -nettikurssina. Tilaa Winnerin esite oheisella lomakkeella tai sähköpostitse: timo.hentunen@winner.fi . Voit myös soittaa numeroon (09) 143 703 ja kysyä nettikurssista lisää. Ilmoittautuminen nettikurssille onnistuu helpoiten oheisella lomakkeella. Nettikurssin hinta on 690 euroa, ja se laskutetaan alkaen helmikuusta 2015.

 

 

 
Lisätiedot ja yhteydenotot: timo.hentunen@supermaster.fi tai puh. (09) 143 703