Supermaster
Käyttäjätunnus
Salasana
 
 

Etusivu

Kokemus ratkaisee

Timo Hentusen pitämillä kauppakorkean kursseilla on jo yli 25 vuoden perinteet.

Kurssien rakenne

 • Tehokkaat luennot
 • Runsaasti harjoituksia
 • Paljon kokeita
 • Vastaukset oppilaiden kysymyksiin
 • Vaikeiden asioiden perusteellinen läpikäyminen luennolla ja harjoituksissa
 • Hyvät menetelmät kertaamiseen, muistiinpanojen tekemiseen ja niiden käyttämiseen
 • Erittäin monipuolinen kokonaisuus: oppimista tapahtuu usealla toimivalla menetelmällä

Winner-nettikurssi

Jos haluat harjoitella pääsykokeeseen itsenäisesti, voit liittyä nettikurssiimme Winner.fi . Lue nettikurssista lisää täältä.

Nettikurssi

Supermasterin kurssiryhmät täyttyvät yleensä marras-joulukuun aikana. Sen sijaan saat kaiken saman materiaalin (luentokalvojen kopiot, harjoitustehtävät, kirjatiivistelmät, kokeet ja ratkaisut, ohjeita, neuvoja ym.) postipakettina, nettipalveluna ja sähköpostitukena. Tämän kokonaisuuden nimi on Winner.fi . Mikäli et halua/pääse perinteiselle kurssille, saat saat kaiken saman materiaalin (luentokalvojen kopiot, harjoitustehtävät, kirjatiivistelmät, kokeet ja ratkaisut, ohjeita, neuvoja ym.) postipakettina, nettipalveluna ja sähköpostitukena. Tämän kokonaisuuden nimi on Winner.fi . Saat sen hintaan 690 euroa. Laskun voit maksaa kevään aikana esim. kolmessa erässä. Tilaa Winnerin esite tästä tai ilmoittaudu kurssille tällä lomakkeella.

Hienot tulokset

 

Supermaster Ky:n kauppakorkean kurssi on vaativa ja tehokas. Kurssilaisista on vuodesta toiseen hyväksytty kauppakorkean opiskelijoiksi noin 60-75 prosenttia. Tulosta voi verrata siihen, että keskimäärin noin 15 prosenttia kaikista pyrkijöistä saa opiskelupaikan kauppakorkeakoulujen yhteisvalinnassa.

Kevään 2013 valintakokeen sisäänpääsyprosentit

 • Kaikkien noin 10 000 pyrkijän ja kaikkien hakukohteiden osalta sisäänpääsyprosentit vaihtelivat välillä 8,6 ... 32,2 prosenttia riippuen hakukohteesta.
 • Pyrkijöiden (9592 henkilöä) keskimääräinen sisäänpääsyprosentti oli 13,5 prosenttia.
 • Ohessa taulukko ja kuvaaja asiaa selventämään.
 • Tarkemmat luvut näkyvät oheisesta kaaviosta.
 • Supermasterin kevään 2013 kurssin käyneistä 68 prosenttia pääsi haluamaansa kauppakorkeakouluun.
 • Julkaisemme kevään 2014 kurssin sisäänpääsytilastoja heinä-elokuun aikana.
 • Pisterajat (koevalinta) vuonna 2013 käyvät ilmi oheisesta kuvaajasta.
 • Ennustamme pisterajojen hieman nousevan kevään 2014 valinnan osalta, pari pistettä per koulu. Tarkempi kommentti löytyy täältä. 
 • Vanhoja valintakokeita ja niihin antamiamme ratkaisuja löydät Valintakokeet-sivulta.

Vanhat valintakokeet ratkaisuineen

Mikäli olet hakemassa kauppakorkeaan, on erittäin hyödyllistä tutkia vanhat valintakokeet ratkaisuineen oheiselta sivulta. On varsin todennäköistä, että koetehtävien tyyli pysyy kutakuinkin samana vuodesta toiseen (vaikka pientä vaihtelua esiintyy, kuten huomaat). Kurssilla harjoitellaan runsaasti pääsykokeen tyyppisillä tehtävillä (kuten myös soveltavammilla tehtävillä).

Valintakoe 2014

Vuoden 2014 valintakoe löytyy
kauppatieteet.fi -sivustolta.

Kommentoimme tuoretta pääsykoetta oheisella sivulla. 

Ratkaisut pääsykokeeseen 2014 löydät tästä (pdf-tiedosto).

Opiskelijamäärät nousivat

Kauppatieteet.fi -sivustolla on kerrottu 3.6.2014, että uusia opiskelupaikkoja kauppatieteisiin päätettiin ottaa 125 kpl, jolloin valittavien määrä nousee 9,6 prosentilla 1422 aloituspaikkaan. Tarkempi lista kauppatieteet.fi -sivulla.

Ohjeita hakemiseen

Hakuaika kauppakorkeakouluihin ja kauppatieteellisiin tiedekuntiin päättyy siis 1.4.2014. Olemme koonneet tähän (pdf) muutamia ohjeita hakemiseen liittyen.
Sinua voi myös kiinnostaa lukea vanhojen oppilaittemme kommentteja eri kouluista. Löydät kommentit tästä (pdf). Mieti siis tarkasti, mihin kouluun haet ja selvitä kunkin koulun tarjoamat opintokokonaisuudet.

Tarkempaa tietoa hakemisesta ja hakukohteista löydät osoitteesta www.kauppatieteet.fi . Tutki kauppatieteet-sivusto tarkoin sekä kunkin kauppakorkeakoulun omalta sivulta opintokokonaisuudet huolella!

Kevään 2014 pääsykoekirjat

Kevään 2014 valintakoekirjat on ilmoitettu 15.11.2013. Kaikki muut kirjat paitsi matematiikka säilyvät ennallaan. Matematiikan koeosio pohjautuu lukion talousmatematiikan kurssiin. Matematiikkaan perehdytään jälleen kurssilla erittäin tarkasti! Kirjojen tarkat tiedot löytyvät osoitteesta kauppatieteet.fi .

Valintakokeen aikataulut 2014

Kevään 2014 pääsykoe järjestetään keskiviikkona 4.6.2014. Kyseistä päivää on aikaistettu noin viikolla. Kurssiryhmät päättyvät tästä johtuen jo toukokuun lopulla. Kurssiryhmien tarkka aikataulu ilmenee esitteestä. 

Hakuaika kauppakorkeaan on 3.3. - 1.4.2014. Kouluihin haetaan pääsääntöisesti osoitteessa yliopistohaku.fi .

Huom: Tarkat pääsykoetiedot löydät osoitteesta kauppatieteet.fi .

Kurssit täyttyivät nopeasti

Kevään 2014 kurssiryhmät nro 1, nro 2 ja nro 3 ovat täyttyneet 5.12.2013 mennessä. Nämä kurssit ovat siis erittäin suosittuja! Mikäli haluat palveluumme vielä mukaan, nettikurssimme Winner.fi sisältää täysin samat materiaalit sekä mm. sähköpostitse tapahtuvan henkilökohtaisen neuvonnan oppilaillemme. Tilaa Winner.fi -palvelun esite esim. oheisella lomakkeella tai sähköpostitse: timo.hentunen@winner.fi tai puhelimitse: (09) 143 703. Voit myös ilmoittautua suoraan oheisella lomakkeella.

 
Lisätiedot ja yhteydenotot: timo.hentunen@supermaster.fi tai puh. (09) 143 703